Új, magyar kihívás a Facebookon: Vásároljon be egy rászorulónak! - ahelyett, hogy egy vödörnyi jéghideg vizet öntene a fejére,inkább bevásárolhatna egy rászorulónak.

Új, magyar kihívás a Facebookon: Vásároljon be egy rászorulónak! - ahelyett, hogy egy vödörnyi jéghideg vizet öntene a fejére,inkább bevásárolhatna egy rászorulónak.

0

Új, magyar kihívás a Facebookon: Vásároljon be egy rászorulónak! - ahelyett, hogy egy vödörnyi jéghideg vizet öntene a fejére,inkább bevásárolhatna...

Új, magyar kihívás a Facebookon: Vásároljon be egy rászorulónak! - ahelyett, hogy egy vödörnyi jéghideg vizet öntene a fejére,inkább bevásárolhatna egy rászorulónak. Az én történetem ez (megosztással is segíthetsz): Ildikó néni kicsi, összetöpörödött, törékeny idős és hajléktalan. Óvatosan akart kis pénzt kérni tőlem ennivalóra. Mondtam neki várjon meg a bolt előtt és veszünk ennivalót. Rám csodálkozott és eljöttem. Eszembe jutott lehet elmegy, nem vár meg..de ott állt egyemmeg a bolt előtt. Kikerekedett szemmel kérdezte "én is bemehetek?" ..mondtam,hogy természetesen. Meglepődve tapasztaltam, hogy a vezetőnő pár perc múlva odajött segíthet-e, mondtam hogy bevásárolok a néninek - furcsállva nézett és elnézést kérve elment. Közben kérdeztem mire lenne szüksége. Papír zsebkendő,sampon - kérdezte kis nápolyit és kakaót, esetleg zsemlét kaphat-e? Közben ott motyogta ne költsek rá annyit..nem tudja mivel érdemelte ki és elsírta magát. A boltban mindenki minket nézett. Kis idő múlva a biztonsági őr is odajött, segítsen valamiben? Mondtam nem kell, csak segítek a néninek ,mert hajléktalan és inkább ilyet posztolna az ember a faceen. Elmosolyodott az őr és mondta "köszönöm". .Ezzel az én napom is boldogabb lett, de látni valaki nyomorúságát kegyetlen. Tudom nem segíthetünk mindenkinek, de ezért a könnyekért megérte!!!
Az eredeti kezdeményezés facebookos bejegyzése két nap alatt 4-4 ezer lájkot és megosztást kapott , amely publikálójának reményei szerint egy új őrületet indíthat be – ezúttal azonban az azonnali hatállyal értelmes fajtából..V.G

 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!