Ilyen aljas módszerrel vágnak át minket a nők

Ilyen aljas módszerrel vágnak át minket a nők

0

Szokták mondani, hogy első randin uszodába vidd a csajt ne étterembe. Nem csak azért, mert bikiniben lemeózhatod a formás popóját és a melleit, de...

Szokták mondani, hogy első randin uszodába vidd a csajt ne étterembe. Nem csak azért, mert bikiniben lemeózhatod a formás popóját és a melleit, de megtudhatod azt is, mi rejlik a smink alatt. Az biztos, hogy egy jól felpakolt vakolat segítségével bárkiből csodaszép nőt lehet varázsolni.

Egy idő után, mint minden hazugságról, erről is lehull a lepel, és kiderül, hogy az elsőre tökéletesnek tűnő arc, lehet csak átverés. Csajok, úgy szeretünk Titeteket ahogy vagytok, smink nélkül, kócos hajjal, mosolygósan és persze ruha nélkül. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy kegyes hazugság nekünk, férfiaknak szól. Legyetek őszinték, használjatok annyi sminket, amely nem fedi el az igazi vonásaitokat, és sokat megmutat belőletek. Megszoktuk a sminket rajtatok, főleg ha csak abban látunk, de ha nincs fent a vakolat, akkor felmerül a kérdés, hogy„minden rendben, beteg vagy, mintha máshogy néznél ki?” Ezért ne vigyétek túlzásba, nehogy a valóság sokkoló legyen. Néha azért megdöbbenünk egy -egy különbségen, amit a képek is bizonyítanak.

Forrás: tizpertiz.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!