Ez történik a testeddel, ha egy vörös fonalat rákötsz a bal csuklódra! Döbbenetes!

Ez történik a testeddel, ha egy vörös fonalat rákötsz a bal csuklódra! Döbbenetes!

0

A BAL CSUKLÓRA KÖTVE, A VÖRÖS FONAL UGYANAZON AZ ELVEN LAPSZIK, AHOGY A MODERN ORVOSTUDOMÁNY OLTÁSAI. AMIKOR VALAMILYEN BETEGSÉG ELLEN...

A BAL CSUKLÓRA KÖTVE, A VÖRÖS FONAL UGYANAZON AZ ELVEN LAPSZIK, AHOGY A MODERN ORVOSTUDOMÁNY OLTÁSAI. AMIKOR VALAMILYEN BETEGSÉG ELLEN KAPUNK, A BETEGSÉG EGY GYENGÜLT VÍRUSTÖRZSÉT A VAKCINÁN KERESZTÜL BEJUTTATJUK A TESTBE.

A lelket is hasonló technikával tudjuk immunissá tenni. A Kabbala, a zsidó misztikus tanítás szerint a színeknek speciális frekvenciái és energiái vannak. A vörös a veszély színe. A Vörös Fonalat sajátos módon a bal csuklónkra kötve, megvédjük magunkat a bármilyen felénk irányuló ártalmas negativitástól – ez a spirituális vakcina a Gonosz Szem veszedelmes ereje ellen. A vörös szín ennek a technológiának egyik része.

A Vörös Fonalat a bal csuklón viseljük. A kabbalisták felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a‘kapás’ fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák a test bal oldalán áramlanak be. Ha a Vörös Fonalat a bal csuklónkon viseljük, a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk. A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. Mialatt ők ezt megteszik, mi azt kérhetjük, hogy ez az erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük a Fénytől.

   

Forrás: facebook

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!