Ez a nő nem akar leülni a férfi mellé. Ha meglátod az arcát, te is megkönnyezed..

Ez a nő nem akar leülni a férfi mellé. Ha meglátod az arcát, te is megkönnyezed..

0

Szívbemarkoló videó az emberi kegyetlenségről. Az emberek kegyetlenek tudnak lenni olyanokkal szemben, akik másmilyenek, mint ő. Más a...

Szívbemarkoló videó az emberi kegyetlenségről.

Az emberek kegyetlenek tudnak lenni olyanokkal szemben, akik másmilyenek, mint ő. Más a bőrszíne, más a vallása, más embereket szeret. Az idegen dolgoktól, emberektől, kultúráktól és gondolkodásmódoktól való elzárkózás félelmet szül, amelyből harag és gyűlölet lesz. A gyűlöletből pedig ritkán sülnek ki jó dolgok.

Ebben a videóban öt, nagyon rövid, de ann�nnál sokatmondóbb történetet kísérhetünk végig. A szereplők minden esetben valamilyen kisebbséghez tartozó emberek, és a velük szemben előítéletes személyek. A harmadik főszereplő pedig a rosszarcú, gyanakvó, fekete ruhás ember, aki mindenkiben ott lakozik, aki fél elfogadni más embereket.

És ennek a láthatatlan, fekete ruhás embernek köszönhetően élnek rengetegen elnyomásban, félelemben és kiközösítve. Csupán azért, mert egy kicsit mások mint a nagy többség. Azt hiszem a jelenetek végén az arckifejezések mindent elárulnak…

A videóhoz angoltudás szükséges, angolul lul nem beszélők kedvéért időrendi sorrendben leírjuk magyarul azt a pár mondatot, amely a videóban elhangzik.

1. -Nem maradsz ott, igaz?
2. -Szerinted miben sántikálhat?
3. -Valóban meg tudnál benne bízni?
4. -Nehogy a szemébe nézz.
5 *egy rasszista vicc vége* – Folytasd, ez csak egy vicc.

 

Forrás: www.ilyennincs.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!