Ez a kutya minden nap egy ismeretlen nő házába kéredzkedett be aludni…egyik nap egy üzenet volt a nyakörvén

Ez a kutya minden nap egy ismeretlen nő házába kéredzkedett be aludni…egyik nap egy üzenet volt a nyakörvén

0

Egy jól táplált, nyakörves, egyértelműen gondozott kutya, jelent meg a nő udvarában egy napon, kicsit zavartan bóklászva fel-alá. A nő egyből látta,...

Egy jól táplált, nyakörves, egyértelműen gondozott kutya, jelent meg a nő udvarában egy napon, kicsit zavartan bóklászva fel-alá. A nő egyből látta, hogy nem egy elveszett jószág tévedt be hozzá, és mivel a kutyus kedves volt és barátságos, nem látta értelmét, hogy elzavarja. Viszont amikor ment volna be a házba, az állat makacsul követte. A nő úgy döntött, hogy beengedi egy kis időre, de a kutya, ahogy beért, letelepedett a szőnyegre és aludni kezdett… A nő nem zargatta és ő is lefeküdt. Amikor másnap felkelt, és kinyitotta az ajtót, a kutya kisétált, és zokszó nélkül elment.

Aztán mit ad Isten, másnap késő délután megint betévedt a nő kertjébe, és ugyan az megtörtént. A lakásban aludtak mind a ketten, majd reggel a kutya távozott.

Amikor harmadnapon is ez történt, a nő egy üzenetet tűzött a nyakörvére, amin az állt, hogy a kutya minden este hozzá megy aludni, és nem nagyon érti a helyzetet.

Másnap ugyan úgy visszament hozzá a kutya és egy válaszlevél volt a nyakörvén, amin ez állt:

„Egy családdal él, ahol 6 gyermek van. 2 gyerek 3 éves kor alatt. Azért jár át, hogy ki tudja magát pihenni! Legközelebb mehetek én is?”VIA

(littlethings.com)

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!