Elképesztő idő lesz hétfőtől! Erre senki se számított!

Elképesztő idő lesz hétfőtől! Erre senki se számított!

0

A koponyeg.hu előrejelzése szerint hamarosan eljön a vénasszonyok nyara. Vasárnap még a napsütést az északkelet felől megnövekvő fátyolfelhőzet...

A koponyeg.hu előrejelzése szerint hamarosan eljön a vénasszonyok nyara.

Vasárnap még a napsütést az északkelet felől megnövekvő fátyolfelhőzet szűri, esetleg a hegységekben fordul elő futó zápor.Reggel 5 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. Délutánra 21 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn < már többórás napsütésre számíthatunk, csak néhollehetzápor. Délutánra mérséklődik a kezdetben még élénk északkeleti szél. Marad a 20-21 fok körüli csúcsérték.

Kedden napos, fátyolfelhős, csendes ősz idő várható. Reggel 5 és 10 fok között, délután 22 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán a délelőtti órákban sok napsütés valószínű, majd délután megnövekszik a felhőzet. Néhol zápor is előfordul. Kissé már erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtökön viszont már naposra fordul az idő. A délnyugatira forduló széllel melegebb levegő áramlik hazánk térségébe: 21-26 fok közötti,vénasszonyok nyara jellegű időalakulhat ki.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!