60 megapixeles szupertelefont dobnak piacra 2018 ban

60 megapixeles szupertelefont dobnak piacra 2018 ban

0

A Turing Monolith Chaconne nevű készülékről van szó, amit állítólag Finnországban fejlesztenek, és a 6.4 colos 4K kijelzője lesz a leghétköznapibb...

A Turing Monolith Chaconne nevű készülékről van szó, amit állítólag Finnországban fejlesztenek, és a 6.4 colos 4K kijelzője lesz a leghétköznapibb tulajdonsága. A vállalat szerint 18 GB RAM-ot szerelnek majd a mobilba, és a 768 GB-os belső térhelyet akár két darab 256 GB-os microSD-vel is meg lehet toldani, ami összesen 1.2 TB-nál is több helyet jelent. És akkor most kapaszkodj meg, mert vannak még durvább részletek is.

A cég közleménye szerint három darab Snapdragon 830-as chipset hajtja majd a készüléket (összesen 24 Kryo processzormaggal), ami futurisztikus dizájnnal és kicsúsztatható billentyűzettel érkezik. Hogy ez a brutális vas huzamosabb ideig használható legyen, három akkumulátor is lesz a készülékben: egy hagyományos lítium-ion, egy grafén alapú, és egy hidrogén alapú. Természetesen a kamerák sem lesznek átlagosak, előre egy 20 megapixeles szenzor kerülhet, hátra pedig egy 60 megapixeles egység.

cikknek nincs vége! itt folytatódik: napidroid.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!