150 EZER FORINTNYI ÖSSZEGET FIZET A NŐ, HA VALAKI TEHERBE EJTI!

150 EZER FORINTNYI ÖSSZEGET FIZET A NŐ, HA VALAKI TEHERBE EJTI!

0

Igencsak furcsa bejegyzést posztolt a 25 éves temesvári nő Facebookon. Annak, aki teherbe ejti, hajlandó 500 eurót, azaz körülbelül 150 ezer...

Igencsak furcsa bejegyzést posztolt a 25 éves temesvári nő Facebookon. Annak, aki teherbe ejti, hajlandó 500 eurót, azaz körülbelül 150 ezer forintot fizetni. A román nő, akit Adelinának hívnak, végső kétségbeesésében fordult a Facebookhoz, mint utolsó mentsvárhoz.

Megannyi dolog talál gazdára nap mint nap a különböző Facebook-oldalakon, hogy követni sem lehet. Csak idő kérdése volt , hogy felbukkanjanak a következőhöz hasonló nagyon furcsa kérések.

A nő nem akar mást, "csupán" hogy valaki ti teherbe ejtse. Persze a sztori igen hamar elterjedt, majd elkezdtek özönleni a jelentkezők, a lányt azóta több mint 9 ezren követik.

A nemzetközi sajtó is felfigyelt a hírre, és megkeresték a lányt, aki elmondta, hogy eddig bárkivel is volt dolga, a gyerek szóba se jöhetett, mert a fiúknak csak arra kellett a nő, amire, ezért döntött úgy, hogy szerencsét próbál Facebookon. Ha sikerült a projekt, a leendő apukával nem is kíván kapcsolatban maradni, egyedül szeretné a gyermeket felnevelni.

Szerintünk a lány elég szép ahhoz, hogy megtalálja élete párját és leendő gyermeke(i) apját a közeljövőben, és még fizetni se kéne hozzá, de hát ő tudja...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: www.ilyennincs.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!